Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΡΑΛΗΣ : Η 8η φετινή μταγραφή του Ναυτικού Ομίλου Χίου










Τη μεταγραφή του στη Χίο επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Μιράλης . Ο 24χρονος περιφερειακός τα βρήκε σε όλα με τον ΝΟΧ και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών πήρε την ελευθέρας του από τον Πανιώνιο υπογράφοντας στην ομάδα του Ρούπακα. Ο πρώην παίκτης των «κυανέρυθρων», δήλωσε ευτυχισμένος για τη μετακίνηση του και έτοιμος να πιάσει δουλειά ενώ λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα από τους Χιώτες.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που πήρα μεταγραφή στη Χίο. Νιώθω ανακουφισμένος επειδή ήταν η τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ευχαριστώ πολύ τον Πανιώνιο γιατί τον καιρό που έπαιξα εκεί μου φέρθηκαν εντάξει και τώρα δεν δημιούργησαν πρόβλημα στο θέμα της αποδέσμευσής μου. Πρέπει να πω ότι πάω σε ένα πολύ καλό και οργανωμένο σωματείο», είπε ο Ανδρέας Μιράλης και πρόσθεσε:

«Η Χίος ήταν αυτή που με πλησίασε πρώτη από τον Ιούνιο και είχαμε συμφωνήσει σε όλα, αλλά επειδή είχα συμβόλαιο με τον Πανιώνιο δεν μπορούσα να κάνω μόνος μου κάποια ενέργεια. Στη συνέχεια με πλησίασε και ο Ολυμπιακός, η προσφορά του κύριου Κουντούρη με τιμά, αλλά το θέμα της μεταγραφής μου ήταν καθαρά στα χέρια του Πανιωνίου που με παραχώρησε στη Χίο, τελικά. Από το βράδυ επιστρέφω από τη Χίο και τη Δευτέρα ξεκινάω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Από τα μέσα του Ιουνιου ο Ν.Ο. Χίου είχε προσεγγίσει και προφορικά συμφωνήσει με τον υδατοσφαιριστη, Ανδρέα Μιραλη. Το διάστημα μέχρι και σήμερα μεσολάβησε πλήθος άρθρων και δημοσιευμάτων που ειλικρινά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. Στο Ν.Ο.Χίου δεν έχουμε συνηθίσει και δεν λειτουργούμε με πρακτικές που δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου μας. Επιδιωξαμε να αποκτήσουμε τον Ανδρέα Μιραλη και το καταφέραμε με την συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη του Πανιωνίου. Ο,τι άλλο υποστηρίζεται, απλά δεν μας αφορά.

Καταλαβαίνουμε ότι ο ΝΟΧ έχει ταράξει τα λιμνάζοντα για χρόνια νερά της υδατοσφαίρισης, ωστόσο τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο φυσικό μας χώρο, στις πισίνες. Καλοσωριζουμε στη Χίο τον Ανδρέα και του ευχόμαστε καλή δυναμη και καλή αγωνιστική σεζόν.


Ο Μιράλης αποτελεί την όγδοη μεταγραφή της Χίου μετά τους, Χατζηθεοδώρου, Βλοντάκη, Καραμπέτσο, Ράντζεν, Ντόσκα, Κατσουλάκη και Κανδιόγλου.

Ο 24χρονος παίκτης χάρισε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τα όσα του οφείλονταν. Σε αυτήν καταλήγει με υποσχετική ο φουνταριστός Στέλιος Μιμίδης.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: