Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΟ , Η ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ.








Σημαντική διάκριση για τις υποδομές του ΝΟ Χίου αποτελεί η συμμετοχή της παίκτριας μας Αναστασίας Καλαργυρού με την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 21-28 Αυγούστου στη Μαδρίτη.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Κώστας Πετράκης θα έχει στη διάθεση τις εξής 13 πολίστριες: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Κατερίνα Ζάντου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Ιόλη Μπενέκου, Μαρία Φαρμάκη, Μαρίνα Φλώρου, Σταματίνα Κοντογιάννη, Στεφανία Τερεφού, Αναστασία Καλαργυρού.
Η Εθνική μας μετέχει (σύνολο 16 ομάδες) στον Β’ Όμιλο, με αντιπάλους την Ισπανία, τη Σουηδία και τη Γερμανία. Οι υπόλοιποι Όμιλοι:
Α’: Σερβία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία
Γ’: Ρωσία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σλοβακία
Δ’: Τσεχία, Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία, Ιταλία
Η σειρά των αγώνων της Εθνικής μας (ώρες Ισπανίας):
Κυριακή, 21 Αυγούστου
12.00 ΕΛΛΑΔΑ – Σουηδία
Δευτέρα, 22 Αυγούστου
19.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία
Τρίτη, 23 Αυγούστου
16.00 ΕΛΛΑΔΑ – Γερμανία
Αν η ομάδα μας τερματίσει 1η στον Όμιλο της, θα αντιμετωπίσει (25/8) στη συνέχεια τον νικητή του 2Δ – 3Β, χωρίς να χρειαστεί αγώνας μπαράζ. Αν είναι 2η θα παίξει (24/8) αρχικά μπαράζ με τον 3Δ (με τον 2Δ αν είναι 3η) και στη συνέχεια (25/8) με τον 1Δ για πρόκριση στους «8».
Για την Εθνική μας, είναι η 7η συμμετοχή της σε αντίστοιχη διοργάνωση, όπου έχει 41 αγώνες (27 νίκες, 1 ισοπαλία, 13 ήττες). Κορυφαία της στιγμή, το 2001 στο Μάντσεστερ όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.


noxiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: