Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ Ν.Ο.Χ.







Στο μεταγραφικό… παζάρι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, το ίδιο όμως θα επιχειρήσει και στο αγωνιστικό μέρος. Η ανδρική ομάδα πόλο της Χίου ξεκινά με τις καλύτερες αξιώσεις τη σεζόν, έχοντας εντάξει μεγάλα ονόματα στο έμψυχο δυναμικό της.

Προχθές (22/8) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο κολυμβητήριο του Ζαππείου, με τον Βαγγέλη Ρούπακα να έχει στη διάθεσή του τους Βλοντάκη, Χατζηθεοδώρου, Χατζηδάκη, Φουντούλη, Μιμήδη, Κανδιόγλου και Γαβαλά.

Ρούπακας: «Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου»

«Ενδιαφέρουσα αναμένεται η ερχόμενη σεζόν, πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες, αφού η «ψαλίδα» μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο έχει μικρύνει. Ο Πανιώνιος αποτελεί ερωτηματικό, αφού έχουν φύγει αρκετοί παίκτες και δεν ξέρω αν υπάρχουν ισάξιοι ελεύθεροι στην αγορά για να τους αντικαταστήσουν», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Χίου, Βαγγέλη Ρούπακα.

Και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Βουλιαγμένη και η Χίος θα κινηθούν πιστεύω στο ίδιο επίπεδο. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στη Βουλιαγμένη γιατί είναι έτοιμη ομάδα, αφού έχει κρατήσει όλο τον κορμό και έχει κάνει δύο πολύ καλές μεταγραφές (Αφρουδάκης, Μυλωνάκης). Ο Ολυμπιακός έκανε καλές μεταγραφές και παρά τα προβλήματα, έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τα προηγούμενα χρόνια, είναι η ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει και δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Με τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι είμαστε στην ίδια μοίρα, γιατί έκανε αρκετές μεταγραφές, έχει πολλούς νέους παίκτες και μεταξύ εμάς των τεσσάρων, θα δούμε ποιος θα κόψει το νήμα».

Όσον αφορά στην ομάδα του, ο Βαγγέλης Ρούπακας δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος για τη δική ομάδα. Έχουμε κάνει καλή δουλειά, σχεδιασμό και μεταγραφές και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι μοναδικό μας μειονέκτημα είναι πως όλες οι διοργανώσεις γίνονται πολύ γρήγορα στην αρχή και επειδή έχουμε πολλούς νέους παίκτες, ενδέχεται να μην έχουμε την απαραίτητη συνοχή. Όμως, όλα κρίνονται στο τέλος, κυρίως όσον αφορά στις εγχώριες υποχρεώσεις και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι».

Η ευχή του κόουτς της Χίου: «Να είμαστε καλά, να έχουμε μία καλή χρονιά και ο καλύτερος μάλλον θα κερδίσει».

Ανοικτό το θέμα με Μιράλη

Η Χίος έχει κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Πανιωνίου Ανδρέα Μιράλη, ωστόσο το θέμα του διεθνή πολίστα έχει… κολλήσει. Ο Μιράλης περιμένει τους «πάνθηρες», με τους οποίους έχει συμβόλαιο, ωστόσο ο ίδιος έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να φύγει. Τον παίκτη διεκδικεί και ο Ολυμπιακός και αποτελεί ερωτηματικό η συνέχεια της καριέρας του.

Συντάκτης: Έφη Χρυσανθοπούλου
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: