Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΝΟΧ ΣΤΗΝ Aegean Regatta 2011


Η Aegean Regatta 2011 είναι πλέον παρελθόν και έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός γι αυτή της επόμενης χρονιάς. Όμως παράλληλα θεωρούμε ηθική και αγωνιστική υποχρέωση μας να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια στα πληρώματα του Ν.Ο.Χίου που συμμετείχαν στην Regatta 2011 και σήκωσαν ψηλά τη σημαία μας σε όλα τα σημεία που πέρασε. Ιδιαίτερα θα πρέπει να συγχαρούμε τα πληρώματα εκείνα που έφεραν νίκες στις κατηγορίες τους και πιο συγκεκριμένα :

1) το σκάφος ORION με κυβερνήτη τον Γιώργο Μπελέγρη και πλήρωμα την Λυδία Μπελέγρη και την Νίνα Αγιασμάτη, όπου στην κατηγορία των ORC Club και στη δεύτερη κλάση κατέλαβε μετά από τους τέσσερις αγώνες την πρώτη θέση (πρώτοι στην 2η και 4η ιστιοδρομία) σε σύνολο έντεκα σκαφών και την έκτη θέση σε σύνολο τριαντατεσσάρων σκαφών στη γενική κατηγορία των ORC Club. Να σημειωθεί ότι το σκάφος ORION και το έμπειρο πλήρωμά του πρωταγωνιστεί όλα τα χρόνια που συμμετέχει στην Aegean Regatta και σηκώνει ψηλά τη σημαία του Ν.Ο.Χίου μέσα από τις νίκες του.
2) το σκάφος DRAGON με κυβερνήτη τον Ιωάννη Μυτακίδη και πλήρωμα τους Παγούδη Μάρκο, Καρούσο Γιώργο, Φύλλα Ιωάννη και τον μικρό Μαθιούδη Μάριο, όπου στην κατηγορία ORC INTERNATIONAL στην Τρίτη κλάση κατέλαβαν τη δεύτερη θέση μετά από πέντε αγώνες (πρώτοι στην 4η και 5η ιστιοδρομία) σε σύνολο δεκατριών σκαφών και την ένατη θέση σε σύνολο τριάντα εφτά σκαφών στη γενική κατηγορία των ORC INTERNATIONAL. Με τη θέση αυτή απέδειξαν ότι η περσινή αμφισβήτηση που προήλθε από λανθασμένη καταμέτρηση του σκάφους ήταν πέραν ως πέρα άδικη ως προς το ήθος και την αγωνιστική ικανότητα των αθλητών μας και με τη νέα καταμέτρηση και πάλι έφεραν πρωτιές και σήκωσαν ψηλά τη σημαία του Ν.Ο.Χίου.
3) Τέλος το σκάφος HAKUNA MATATA με κυβερνήτη τον Κουλούρη Δημοσθένη και με πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη αλλά με τη σημαία του Ν.Ο.Χίου κατέλαβε την τέταρτη θέση στη κατηγορία των ORC Club σε σύνολο τριαντατεσσάρων σκαφών και τη δεύτερη θέση στην επιμέρους κλάση σε σύνολο δώδεκα σκαφών.
Για όλα τα αποτελέσματα αλλά και περιγραφή των ιστιοδρομιών μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.aegeanregatta.gr
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους αθλητές μας και ευχόμαστε του χρόνου που η regatta θα περάσει από τις Οινούσσες και τα Λιμνιά της Βολισσού και θα συμμετάσχουν περισσότερα σκάφη του Ν.Ο.Χίου, να συνεχιστούν οι επιτυχίες τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον τομέα ήθους και συμπεριφοράς.

Τα 2 πληρώματα του Ν.Ο.Χίου (ORION και DRAGON) μετά την απονομή με τα κύπελλα που κέρδισαν


noxiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: