Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ


Αποστολή στην Χίο: Έφη Χρυσανθοπούλου ---

Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Χίου θα είναι η φετινή σύμφωνα με ανθρώπους της Χίου και τους αθλητές της που μίλησαν για κατάκτηση τίτλων κατά τη διάρκεια της σημερινής (9/9) συνέντευξης τύπου.

Τη συνέντευξη άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Παππής, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να καλωσορίσω τους νέους αθλητές και να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν».

Ρούπακας: «Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Χίου»

Ο προπονητής της Χίου, Βαγγέλης Ρούπακας επισήμανε από την πλευρά του: «Αυτή είναι η συνέχεια από μία προσπάθεια που κάνει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια, τη αρχή για να σταθεί στα πόδια της και τώρα για να πρωταγωνιστήσει. Το μεταγραφικό πλάνο έχει ξεκινήσει πριν τελειώσει το πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν, ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να ενισχυθούμε. Είμαστε ευτυχείς γιατί πετύχαμε εκατό τις εκατό του αρχικού πλάνου. Η Χίος έχει δυναμώσει πολύ, έχει γίνει πολύ ανταγωνιστική και θα είναι βασικός διεκδικητής των εγχώριων τίτλων και μίας καλής πορείας στην Ευρώπη».

Και συνέχισε: «Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή, που είχε ποτέ στην ιστορία της η Χίος. Γίνεται μία σημαντική προσπάθεια, θέλουμε να έχει ανταπόκριση στον κόσμο του νησιού και θα είναι μία ομάδα που θα ευχαριστηθεί πόλο και θα δώσει χαρά στον κόσμο με τα επιτεύγματά της».

Όσα είπαν οι παίκτες:

Αντώνης Μισεντζής: «Για μένα προσωπικά και για όλους μας, είναι τιμή που παίκτες τέτοιας αξίας θα είναι στην ομάδα αφού πρόκειται για μεγάλες προσωπικότητες. Δεν θα σταθώ στους στόχους αφού είναι προφανείς γιατί θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρσι. Θα σταθώ στον κόσμο, αφού θα ήθελα φέτος το εγχείρημα να το αγκαλιάσει ο κόσμος και να έρθει στο κολυμβητήριο να μας δει, να χαρεί και να φεύγει από την πισίνα χαρούμενος κι ευτυχισμένος».

Γιώργος Φουντούλης: «Φέτος θα έχουμε μία πιο δυνατή ομάδα από ποτέ. Αποποιούμαστε τον τίτλο του φαβορί, θέλουμε να έχουμε την απαραίτητη ομοιογένεια γιατί το πόλο είναι ομαδικό άθλημα και πάνω από όλα μετράει η ομάδα».

Γιώργος Ντόσκας: «Επέστρεψα μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα που ξεκίνησα από πιτσιρικάς και όνειρό μου είναι να κατακτήσω τίτλους με την Χίο, για αυτό άλλωστε επέστρεψα. Θέλω να βοηθήσω να κατακτήσει η Χίος τα πάντα. Χαίρομαι που θα έχω πάλι συμπαίκτες τον Χατζηθεοδώρου και τον Βλοντάκη αλλά και τον παλιό μου φίλο, τον Γιώργο Φουντούλη».

Αργύρης Θεδωρόπουλος: «Η διοίκηση έκανε το καθήκον της και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όσο το δυνατόν, τον καλύτερό μας εαυτό για να επιτευχθούν οι στόχοι. Είμαστε μία νέα ομάδα και ανεξάρτητα από το γεγονός πως έχουμε συνυπάρξει αρκετοί από εμάς σε ομάδες, δεν θα είναι εύκολο».

Γιώργος Κανδιόγλου: «Χαίρομαι πολύ που θα είμαι και πάλι στην Χίο. Είναι ευχάριστο ότι θα παίξω με φίλους και πολύ καλούς παίκτες, άλλους που είχα την ευκαιρία να υπάρξω συμπαίκτης και άλλους που τους γνώρισα τώρα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μας βοηθήσει ο κόσμος».

Γιώργος Κατσουλάκης: «Εύχομαι υγεία και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γιάννης Γαβαλάς: «Είμαστε νέα ομάδα, με καινούριους παίκτες, αλλά έχουμε γίνει μια οικογένεια. Είμαστε φίλοι και θέλουμε να βρούμε χημεία και κυρίως εκτός από υγεία και δουλειά, θέλουμε την τύχη με το μέρος μας».

Κώστας Βιτέλας: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα έχω δίπλα μου τον Χατζηθεοδώρου και τον Βλοντάκη όπως και όλα τα παιδιά στην ομάδα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, να βελτιωθώ».

Γιώργος Χατζηδάκης: «Εύχομαι υγεία πάνω από όλα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Χίου που με εμπιστεύτηκαν για να γίνουμε μία δυνατή ομάδα. Εύχομαι όχι απλά να γίνει μία δυνατή ομάδα η Χίος αλλά να κατακτήσει και τον κόσμο της, να έρθει στην πισίνα και να κάνει υπερήφανη την Χίο».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: