Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

"ΡΕΥΣΤΟ" ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...

Η αισιοδοξία που προκαλούν οι δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος έρχεται να… επισκιαστεί στην ΑΕΚ από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η «Petit Chateau» θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία λύση, αλλά τα ερωτήματα είναι πολλά και το θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα θετικά ή αρνητικά.

Ο Σταύρος Αδαμίδης χαμογελούσε αινιγματικά στις χθεσινές επίμονες ερωτήσεις των φίλων της ΑΕΚ για τις εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά η αλήθεια είναι πως παραμένει επιφυλακτικός για την ιταλική εταιρεία με τα ρωσικά κεφάλαια, τις πραγματικές της διαθέσεις και τα… κίνητρά της να «μπει» στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Η «Petit Chateau» θα πρέπει να πείσει τη διοίκηση με αποδείξεις, που μεταφράζονται σε δύο εκατ. ευρώ δύο εργάσιμες ημέρες αφότου (και αν) υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, διαφορετικά ακυρώνεται το deal. Η σχετική διορία εκπνέει την Παρασκευή και το θέμα θα κλείσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η διοίκηση χρειάζεται άμεσα ρευστό, καθώς οι οφειλές στους παίκτες συσσωρεύονται, όπως και οι λοιπές υποχρεώσεις από διακανονισμούς με το δημόσιο και τρίτους. Όμως καθίσταται σαφές πως δεν θα υποθηκευτεί η ΑΕΚ παραχωρώντας (π.χ.) ποσοστά στα δικαιώματα των παικτών της ομάδας.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: