Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΛΟΓΩ...ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

Στις 02:30 ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Holliday Inn και αποφασίστηκε να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Μανόλο Χιμένεθ, με την αποζημίωση να... πείθει τα μέλη, ούτως ώστε να μην παρθεί τελικά απόφαση άμεσης αποχώρησής του.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε η έκτακτη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ και ακούστηκε από τα πλέον επίσημα χείλη και συγκεκριμένα αυτά των Κοσμάτου και Καπετανάκη, κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, ότι ο Ισπανός τεχνικός θα παραμείνει. «Έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή», τονίστηκε σχετικά, κάτι που επανέλαβε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης, βγαίνοντας για λίγο στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στην "Ένωση" έκαναν σύσκεψη για να αποφασίσουν πώς θα απολύσουν τον προπονητή και εντέλει προέκυψε παραμονή του πάνω στη λογική "βλέποντας και κάνοντας...". Άλλωστε, ο ίδιος δεν έδειξε διάθεση να παραιτηθεί και χρειάζεται πάνω από 1 εκ. ευρώ, το οποίο θα έπρεπε να του δοθεί και σε κάθε περίπτωση θα αποτελούσε το τελευταίο... χτύπημα στην πολύπαθη ΑΕΚ.

Στην συνομιλία που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας μαζί του, του είπαν ότι θα ήταν το καλύτερο να παραιτηθεί και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα, όμως εκείνος επέμεινε ότι πιστεύει στην δουλειά του και ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Μάλιστα, έδωσε δίκιο στον κόσμο για τις αποδοκιμασίες, μιας και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει ως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σε κάθε περίπτωση υπ' ατμόν και το γεγονός ότι υπήρξε συνάντηση για πιθανή απομάκρυνσή του, αποδεικνύει ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Όμως, θα έπρεπε να δοθούν πολλά χρήματα ως αποζημίωση και αυτά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, ενώ αποφασίστηκε να πάρει μια ακόμα ευκαιρία, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Μπορεί όντως να υπάρξει αντιστροφή κλίματος και με κάποια σερί θετικά αποτελέσματα, να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πάντως, το πόσο ρευστή είναι η κατάσταση φανερώνεται από το ότι την Τρίτη άπαντες στήριζαν απόλυτα τον Χιμένεθ, όπως προέκυψε από την συνάντησή του με τον Σταύρο Αδαμίδη, μετά την ήττα από την Στουρμ Γκρατς έγινε Δ.Σ., το οποίο θα αποφάσιζε την απομάκρυνσή και εντέλει αποφασίστηκε λίγες ώρες μετά και κάτω από την "σκέπη" της βαριάς αποζημίωσης να του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία. "Μύλος" η υπόθεση με λίγα λόγια...

Να τονιστεί ότι σε αυτή τη συνάντηση, παρευρέθηκαν οι Αδαμίδης, Καπετανάκης, Κοσμάτος, Καψής, Κασνακίδης, Γκρέταρσον, Κωνσταντινίδης και Δημητριάδης.



Πηγή: woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: