Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΡΤ καταθέτει προσφορά για τα τηλοπτικά δικαιώματα του champios leaque

Η ΕΡΤ θα καταθέσει προσφορά στην ΤΕΑΜ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, την τριετία 2012-15. Οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν πως στο χθεσινό (22/9) Δ. Σ. της ΕΡΤ συζητήθηκε το θέμα και ο προσανατολισμός είναι στο να κατατεθεί προσφορά, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στο Δ. Σ. της ερχόμενης Τρίτης.

Ακόμα, βέβαια, και να κατατεθεί προσφορά, το θεμα είναι πόσο θα πρόκειται για ιδιαιτέρως ανταγωνιστική με εκείνες των άλλων καναλιών. Στην δημόσια τηλεόραση γνωρίζουν, πάντως, πως με δεδομένο ότι απ' την άλλη σεζόν (2012-13) δεν θα υπάρχουν ούτε οι εντός έδρας αγώνες της Ξάνθης, η απώλεια και του Τσάμπιονς Λιγκ θα αφήσει παντελώς κενό το ποδοσφαιρικό-αθλητικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΙ φουλάρει για Europa League;

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του sport-fm.gr, ο ΣΚΑΙ θα είναι μέσα στα κανάλια που θα κάνουν προσφορά στην TEAM για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League, την τριετία 2012-15. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου θα ενδιαφερθεί κυρίως για την μία live μετάδοση του Europa League, κάθε Πέμπτη βράδυ.


sports-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: