Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

NEOΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΙΛΑΠΑ



Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου δεν είχε άλλη επιλογή το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου 2011, από το να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Κλαδιά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η απόφαση αυτή αποτέλεσε τον επίλογο μιας σειράς γεγονότων που ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2011 όπου μας γνωστοποιήθηκε ότι η Ε.Π.Σ. Χίου ενεργοποίησε φέτος την οδηγία της ΕΠΟ που έθετε ως προϋπόθεση για τη θέση του ενωσιακού προπονητή την ανεργία. Οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή, που θα διαφοροποιούσε το τυπικό μέρος από το ουσιαστικό, παρά το γεγονός ότι θα λειτουργούσε πρόσκαιρα προς όφελος του συλλόγου, δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από το διοικητικό συμβούλιο, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τις αρχές και το πνεύμα που διέπουν την λειτουργία της ομάδας από ίδρυσής της. Η δύσκολη αυτή απόφαση είχε σαν αποτέλεσμα την απάντηση στο δίλλημα της επιλογής, που ουσιαστικά τέθηκε από την ΕΠΣ Χίου στον προπονητή των Μικτών της Ομάδων, να τη δώσει τελικά ο ίδιος με την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Λαίλαπα, εξέλιξη που σίγουρα δεν ήταν ευχάριστη για κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη.
Το διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Νίκο Κλαδιά για την πραγματικά πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα αυτά τα δυόμιση περίπου χρόνια που συμπορευτήκαμε έχοντας κοινά οράματα και στόχους, και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο του στις Μικτές Ομάδες του νησιού.
Πρώτη επιλογή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας αποτελούσε ο Αντώνης Ρυθιανός, πρώην προπονητής του Ομήρου Καλλιμασιάς, με τον οποίο οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα το μεσημέρι. Η φιλοσοφία και το ύφος του επιτυχημένου προπονητή θεωρούμε ότι ταιριάζει απόλυτα με αυτά της ομάδας, γεγονός που αποτέλεσε το σημαντικότερο λόγο για την έναρξη της συνεργασίας, πιστεύουμε, και από τις δύο μεριές

Δεν υπάρχουν σχόλια: