Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΧΙΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 10 - 10 ΣΤΟ ΠΟΛΟ


Η Βουλιαγμένη απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (10-10) από την Χίο, ισοφαρίζοντας με τον Καρούτζο, ελάχιστα πριν τη λήξη του αγώνα.
Η Χίος είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ 1’ 52’’ πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Χρήστος Αφρουδάκης, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ των «μπέμπηδων». Ο περιφερειακός της Βουλιαγμένης, εκνευρισμένος με την απόφαση των διαιτητών διαμαρτυρήθηκε εντόνως με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα, ενώ στο φύλλο αγώνος γράφτηκε και η κακή συμπεριφορά των φίλων της Χίου, που πετούσαν αντικείμενα στον παίκτη την ώρα της διαμαρτυρίας.

Η τρίτη περίοδος έληξε 9-8, ενώ στο ξεκίνημα της τέταρτης και τελευταίας, ο Γιώργος Ντόσκας έφερε τη διαφορά για την Χίο στα δύο γκολ. Οι παίκτες του Τεό Λοράντο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Αρτίν Ελμισιάν μείωσε σε 10-9, 1’ 47’’ πριν το τέλος, ενώ ο Καρούτζος, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, έκανε το 10-10 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα 8λεπτα: 4-3, 2-1, 3-4, 1-2.

Τα γκολ για την Χίο σημείωσαν οι Μιράλης 3, Ράτζεν 3, Κατσουλάκης 1, Θεοδωρόπουλος 2, Ντόσκας 1.

Για την Βουλιαγμένη σκόραραν οι: Μυλωνάκης 1, Ελμισιάν 2, Κουλιεράκης 1, Αφρουδάκης 3, Καρούτζος 1, Γούνας 1, Τίγκας 1.

•Ο έφορος της Χίου, Οδυσσέας Μαράτσος είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα την περασμένη Τετάρτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι του. Αύριο (16/10) θα μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο Αττικό νοσοκομείο.
Συντάκτης: Έφη Χρυσανθοπούλου
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: