Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο έκαναν πρεμιέρα στο ενωσιακό πρωτάθλημα παίδων και νέων το οποίο διεξάγεται στην Ρόδο, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας δίκαια και καθαρά με μεγάλα σκορ την αντίστοιχη ένωση της Χίου και πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς στην διοργάνωση βάζοντας ως στόχο μια θέση που θα τους εξασφαλίζει την πρόκριση στην διοργάνωση.

Παίδες
Λέσβος-Χίος 4-1

Την καλύτερη τους εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των παίδων και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των αντιπάλων, έφθασε σε μια άνετη νίκη με σκορ 4-1. Ευκαιρίες έχασαν και οι δύο ομάδες με τις περισσότερες να χάνονται από πλευράς Χιωτών.
Η Χίος είχε σημαντικές ευκαιρίες σε τετ α τετ του Μπαστιάνου (2 φορές) και στο δεύτερο μέρος σε 3 τετ α τετ που έχασε ο Ξύδας.
Στο 22΄ με τον Μιχάλη Βέντο προηγήθηκε η Λέσβος. Στο 48΄ ο Ξύδας, έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τη Χιώτικη αντιπροσωπευτική ομάδα. Στη συνέχεια όμως η Λέσβος, επέβαλε το ρυθμό της και με τέρματα των Βέντου, Μιχαλακέλη, Σαλταμάρα, έφθασε στην επικράτηση, έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Τηνιακό.Καλή η διαιτησία του Τσοπανάκη με βοηθούς τους Μαμμής και Χαρισμανίδης.
ΛΕΣΒΟΣ: Ζαχαρής, Μακρής, Μαυραγάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελάκης, Παπαδόπουλος, Μιχαλακέλης, Τηνιακός, (65 Γιαννίκος) Βέντος, Χατζηγιοβάνης (80΄ Λεβεντέλης), Κιντάκας (49΄ Γιανακουδάκης).
ΧΙΟΣ: Χριστοδούλου, Κατσαρός, Ράλλης, Κουγιούλης (52΄ Κρητικός), Μπουμπάρης, Αρνιώτης, Λαγός, Αναγνωστάκης, Μπαστιάνος, Ξύδας, Μπόλλας (57΄ Κούτικας).
Νέοι
Λέσβος-Χίος 5-1
Η κακή αμυντική λειτουργία «πρόδωσε» την ομάδα των νέων της ΕΠΣ Χίου, που γνώρισαν βαριά ήττα με 5-1 από την Λέσβο, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Μπορεί η Χίος να προηγήθηκε στο 17΄ με προβολή του Στουπάκη από την μικρή περιοχή, αλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ. Στο 30΄ έγινε το 1-1, με τον Λαμπράκη μετά από λάθος της άμυνας και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Λέσβος προηγήθηκε με 2-1 με σκόρερ τον Παρέλλη. Τα λάθη στην άμυνα της Χίου , εκμεταλλεύθηκαν με το παραπάνω οι παίκτες του Κ. Βαριεμέζη που κατάφεραν στην επανάληψη να πετύχουν άλλα τρία γκολ.Πάλι ο Λαμπράκης σκόραρε για να έρθει η σειρά του Πσαρέλλη να κάνει το ίδιο ανεβάζοντας τον δείκτη ακόμη περισσότερο. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σοφιάνης δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.. Η Χίος είχε στο πρώτο μέρος ένα τετ α τετ με τον Πρωγούλη που απέκρουσε ο Ματθαίου. Από τους νικητές ξεχώρισαν οι: Αγριμάκης, Σοφιάνης, Πιτσούλης. Παρέλλης και Λαμπράκης και οι Γκιάλης και Τσάρλης διακρίθηκαν από τη Χίο.
ΛΕΣΒΟΣ: Ματθαίου, Σταράς, Πιτσούλης, Τζίγκας, Καρακλάς, Κουκούλης, Αγρι,μάκης, Αλεξίου (66΄ Κάκαρος), Παρέλης, Λαμπράκης (84΄ Κατσαρός), Σοφιάνης (75΄ Παπαγιάννης).
ΧΙΟΣ: Συρρής, Πρωγούλης (46΄ Λ. Κατσίμπης), Μπουγιούκας, Γάνος (58΄ Μίμαρος), Στουπάκης, Τριανταφύλλου, Τομάζος, Γκιάλης, Τσαρλής, Μαϊστράλης (68΄ Ορφανούδης), Μεννής.


sportlesvos

Δεν υπάρχουν σχόλια: