Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΔΟΞΑ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 0 - 8

Μεγάλη νίκη (τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) πέτυχε πριν από λίγο η ομάδα του ΛΑΙΛΑΠΑ στο Δημοτικό Στάδιο Χίου απέναντι στη Δόξα, που πάντως φαίνεται να είχε πολλές ελλείψεις (λέγεται ότι της έλλειπαν τουλάχιστον 8 ποδοσφαιριστές). Αντίθετα, οι απουσίες του Λαίλαπα (Γαρδίκης-Μακρίνος-Καλογεράκης-Κουτσουλιάς-Κοντίδης-Σταμέλος-Βούκατας) δεν έγιναν αισθητές αφού για άλλη μια φορά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδισε δίκαια.
Το φιλμ του αγώνα όπως το είδαμε εμείς:
12΄΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή κάθετη πάσα Τζιτζιμπάση στο Ζαννίκο που κατεβαίνει μέχρι τη γραμμή του άουτ από αριστερά και γυρίζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι. Ο Σαλιόγλου εκτελεί 0-1.
15΄΄ Από λάθος γύρισμα αμυντικού τη Δόξας ο Ασκολίδης δεν προλαβαίνει οριακά να τσιμπήσει τη μπάλα και να κρεμάσει τον Πλαντή.
20΄΄ Φάουλ Ασκολίδη έξω από την περιοχή της Δόξας, εκτίναξη Πλαντή στη δεξιά γωνία του που βγάζει τη μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Σαλιόγλου, την κεφαλιά παίρνει πάνω από την άμυνα της Δόξας ο Τζιτζιμπάσης, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23΄΄ Ο Παπακυριάκος από λάθος Φιστέ γίνεται κάτοχος της μπάλας, περνάει τον Πολίτη και σουτάρει απέναντι στο Γουρλή που αποκρούει και στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.
27΄΄ ΓΚΟΛ: από λάθος της άμυνας της Δόξας ο Ζαννίκος παίρνει τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και δίνει πάσα – ασίστ στον Ασκολίδη που πλασάρει. 0-2.
29΄΄ ΓΚΟΛ: Απίστευτο σουτ από πλάγια αριστερά του Πιτσικούλη, δύσκολη απόκρουση Πλαντή με τη μπάλα να φεύγει πλάγια δεξιά. Ο Ζαννίκος εκτελεί μετά από το γύρισμα του Ασκολίδη από το ύψος του πέναλτι. 0-3!
36΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Αναγκαστική αλλαγή Δόξας: Βγαίνει ο Καλαμάκης, μέσα ο Ψυχής.
39΄΄ χαμένη ευκαιρία για τον Ασκολίδη που από λάθος της άμυνας της Δόξας βρέθηκε μόνος πλάγια αριστερά, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ.
40΄΄ Σουτ εκτός περιοχής του Παπαγιαννάκη, με δυσκολία και ασταθώς αποκρούει ο Πλαντής.
43΄΄ ΓΚΟΛ: Σουτ Σαλιόγλου εκτός περιοχής με τη μπάλα να χτυπάει στους επιθετικούς του Λαίλαπα. Κάτοχος της μπάλας γίνεται ο Πιτσικούλης (πιθανά η μπάλα να βρήκε το χέρι του) που εκτέλεσε τον Πλαντή από το ύψος του πέναλτι. 0-4!
44΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: αναγκαστική αλλαγή Δόξας που έπαιζε με 10 παίκτες 7 λεπτά!
45΄΄ Σουτ Ζαννίκου εκτός περιοχής αποκρούει ο Πλαντής.
47΄΄ Σουτ Πιτσικούλη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Δόξας.
55΄΄ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική αντεπίθεση με τη μπάλα από το Σαλιόγλου στον Πιτσικούλη και απ’ αυτόν στον Ασκολίδη που με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι καταλήγει στη δεξιά γωνία του Πλαντή γράφοντας το 0-5!
56΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: έξω ο Μπουγιούκας, μέσα ο Μονιός για το Λαίλαπα
60΄΄ Ατομική προσπάθεια Ζαννίκου που πέρασε 5 παίκτες της Δόξας, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι.
62΄΄ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Ζαννίκου κεφαλιά του Τζιτζιμπάση 0-6.
63΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: έξω ο Ασκολίδης, μέσα ο Λαδικός για το Λαίλαπα.
66΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: έξω ο Ζαννίκος, μέσα ο Ορφανούδης για το Λαίλαπα.
68΄΄ Ο Αγγελής περνάει 4 παίκτες της Δόξας και βγαίνει τετ α τετ με τον Πλαντή που αποκρούει με τα πόδια.
77΄΄ Σουτ εκτός περιοχής για τη Δόξα, αποκρούει ο Γουρλής.
83΄΄ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Φιστέ, ο Πιτσικούλης κοντρολάρει και κρατάει την μπάλα, επιχειρώντας τελικά σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής γράφοντας το 0-7.
89΄΄ ΓΚΟΛ: Από μακρινό σουτ του Αγγελή αποκρούει ασταθώς ο Πλαντής. Το «ριμπάουντ» παίρνει ο Φιστές που σουτάρει εξ’ επαφής κάνοντας το τελικό 0-8!

ΛΑΙΛΑΠΑΣ: Γουρλής, ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ (56 Μονιός), Πολίτης, Παπαγιαννάκης, Φιστές, Τζιτζιμπάσης, Αγγελής, Σαλιόγλου, Ζαννίκος (66 Ορφανούδης), ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΗΣ, ΑΣΚΟΛΙΔΗΣ (63 Λαδικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: