Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΤΛΑΣ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 1 - 3 (γήπεδο Θυμιανών 27/11/2011)

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος -----

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα η ομάδα μας στο ντέρμπι της Β τοπικής κατηγορίας, επί του πρωτοπόρου Άτλαντα Νεοχωρίου, στο γήπεδο των Θυμιανών. Το τελικό αποτέλεσμα (1-3), ενός μέτριου γενικά παιχνιδιού (ειδικά στο α μέρος) αλλά με πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, έφερε το ΛΑΙΛΑΠΑ στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Άτλαντα με 10. Η εικόνα του αγώνα βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, που το παιχνίδι αναγκαστικά άνοιξε. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό… ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς… Keep walking…
Το φιλμ του αγώνα όπως το είδαμε εμείς:
11΄΄ ΓΚΟΛ: Από αριστερά σέντρα του Ζαννίκου για το κεφάλι του Πιτσικούλη που εκτελεί 0-1!
25΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: αναγκαστική αλλαγή για το Λαίλαπα. Στη θέση του τραυματία Φιστέ μπαίνει ο Σταμέλος.
29΄΄ Σέντρα Γιακούμα- ασθενής απόκρουση Γαρδίκη που δίνει την ευκαιρία στο Μανιάτη να σουτάρει από κοντά. Αποκρούει ο Γαρδίκης!
54΄΄ Από κεφαλιά του Τσάκαλου, ο Μανιάτης βγαίνει τετ α τετ αλλά αποκρούει ο Γαρδίκης.
55΄΄ Ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σταμέλου. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Μανιάτης 1-1.
60΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Στη θέση του Σαλιόγλου περνάει ο Μακρινός.
67΄΄ ΓΚΟΛ: Αντεπίθεση Λαίλαπα με το Ζαννίκο να επιχειρεί εκπληκτική σέντρα από αριστερά στην περιοχή του Άτλαντα.Ο τερματοφύλακας του Άτλαντα συγκρούεται με αμυντικό του και ο επερχόμενος Πιτσικούλης με κεφαλιά γράφει από κοντά το 1-2!
75΄΄ Σε εκτέλεση φάουλ του Ασκολίδη από αριστερά, αποκρούει στη δεξιά γωνιά του ο τερματοφύλακας του Άτλαντα.
80΄΄ ΓΚΟΛ: Ο Ασκολίδης παίρνει τη μπάλα στο κέντρο και βγάζει εκπληκτική πάσα-ασιστ στον Μακρινό που βγαίνει τετ α τετ και πλασάρει 1-3! Ακολουθούν διαμαρτυρίες των παικτών του Άτλαντα για φάουλ στην αρχή της φάσης από τον Ασκολίδη. Κόκκινη κάρτα στον Τσάκαλο.
81΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Βγαίνει ο Ασκολίδης χειροκροτούμενος. Στη θέση του ο Καλογεράκης.

ΛΑΙΛΑΠΑΣ: Γαρδίκης, Μπουγιούκας, Πολίτης, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, Φιστές (25 Σταμέλος), Τζιτζιμπάσης, Αγγελής, Σαλιόγλου (60 Μακρινός), ΖΑΝΝΙΚΟΣ, ΠΙΤΣΙΚΟΥΛΗΣ, Ασκολίδης (81 Καλογεράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: