Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 1 - 4

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε… Πρώτη νίκη στη σύγχρονη ιστορία του Λαίλαπα απέναντι στον Ήφαιστο με σκορ 1-4 που συνοδεύτηκε και από σπουδαία εμφάνιση όλης της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εστία του Γαρδίκη δεν κινδύνεψε σε καμία στιγμή του αγώνα, μια και οι επιθετικοί του Ηφαίστου δεν έκαναν ούτε μία κλασσική ευκαιρία. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να πάρει τεράστιες διαστάσεις, αν οι επιθετικοί μας ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι. Από τον Λαίλαπα δεν υστέρησε κανείς αλλά σίγουρα οργίασε ο Ζαννίκος που ήταν παντού. Από τον Ήφαιστο διασώθηκε μόνο ο τερματοφύλακάς του Πίττικας. Στα μελανά σημεία του αγώνα, η κακή γενικά συμπεριφορά του προέδρου του Ηφαίστου, που δεν κρατάει με τίποτα την ψυχραιμία του και βάλει κατά πάντων όταν την χάνει… Σίγουρα δεν δυναμιτίζεις με απρεπέστατες εκφράσεις ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει κριθεί και η ομάδα σου δεν αγωνίζεται καλώς…, Ευτυχώς που επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι…
Το φιλμ του αγώνα:
18΄΄ Ο Ζαννίκος κλέβει την μπάλα, πασάρει στον Ασκολίδη που του την ξαναδίνει σε θέση πλάγια αριστερά. Σούτ του Ζαννίκου εντός περιοχής 0-1.
28΄΄ Άψογη συνεργασία Σαλιόγλου-Πιτσικούλη βγάζει τον δεύτερο τετ α τετ με τον Πίττικα, αλλά δεν καταφέρνει να τον κρεμάσει.
34΄΄ Από αριστερά φάουλ του Ζαννίκου και κεφαλιά πάσα του Πιτσικούλη βγαίνει τετ α τετ ο Σαλιόγλου. 0-2.
49΄΄ Σε αντεπίθεση του Λαίλαπα, σουτ του Ασκολίδη από πλάγια θέση, λίγο άουτ.
53΄΄ Από πάσα Ζαννίκου εξ’ επαφής ο Σαλιόγλου στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίττικα.
56΄΄ Σουτ Ζαννίκου εντός περιοχής στην αριστερή κλειστή γωνία του Πίττικα, που τη βγάζει κόρνερ. Στην επαναφορά κεφαλιά εξ’ επαφής Πιτσικούλη, αποκρούει ο Πίττικας.
60΄΄ Από πάσα Ζαννίκου, σουτ Ασκολίδη εντός περιοχής λίγο πιο ψηλά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
61΄΄ αλλαγή Σαλιογλου με Μακρινό
65΄΄ Σε αντεπίθεση του Λαίλαπα, ο Πιτσικούλης καθυστερεί να σουτάρει, από κόντρα η μπάλα στα πόδια του Ζαννίκου, που σουτάρει εξ’ επαφής: 0-3 !
67΄΄ Πέναλτι για τον Ήφαιστο που αμφισβητείται. Ο Νέλα το 1-3
72΄΄ Ο διαιτητής αρνείται κόκκινη στο Νέλα που έσπρωξε εκτός φάσης τον Φιστέ μέσα στην περιοχή του Λαίλαπα. Τυφλός και ο επόπτης που έγινε μπροστά του. Μικροεπεισόδια, φραστικά κυρίως, στις κερκίδες με συμμετοχή κυρίως του προέδρου του Ηφαίστου. Επέμβαση ψυχραιμότερων για να λήξουν…
75΄΄ Ο Ρυθιανός αποσύρει τον Φιστέ, μάλλον για να τον προστατέψει. Εντός αγώνα ο Μπουλώτης.
87΄΄ Από μακρινή πάσα σουτ του Ασκολίδη από τα όρια της μεγάλης περιοχής του Πίττικα, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
88΄΄ Επανάληψη της φάσης του 87΄΄.
89΄΄ Από εκπληκτική ασίστ Αγγελή λίγο πριν τη σέντρα του γηπέδου βγάζει μόνο του τον Μακρινό, που προωθείται και με ωραίο σουτ διαμορφώνει το 1-4.
90΄΄ Αλλαγή Ασκολίδη που χειροκροτείται. Στη θέση του ο Μονιός.
92΄΄ Ο Πιτσικούλης βγαίνει τετ α τετ από αριστερά, αλλά το σουτ αποκρούει ο Πίττικας. Στην επαναφορά, ο Τσιτσιμπάσης στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Λαίλαπας: Γαρδίκης, Μπουγιούκας, Πολίτης, Παπαγιαννάκης, Φιστές (Μπουλώτης), Τσιτσιμπάσης, Αγγελής, Σαλιόγλου (Μακρινός), Ζαννίκος, Πιτσικούλης, Ασκολίδης (Μονιός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: