Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Άδικη ήττα της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ από το ΚΟΡΩΠΙ με 2 - 0

Το παιγχνίδι ΚΟΡΩΠΙ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ πέρασε πια στο παρελθόν με την ήττα της ομάδας μας, αφήνοτας όμως μια πικρή γεύση για τον τρόπο της ήττας.Με δύο γκολ, που και τα δύο δεν ήταν γκολ. Το ένα προήλθε από ένα ανύπαρκτο ουσιαστικά πέναλντυ, μιας και η ανατροπή έγινε μέσα στην περιοχή της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ, άπό κλωτσιά που έρριξε ένας παίκτης του ΚΟΡΩΠΙΟΥ σε συμπαίκτη του και αντί να ατικρύσει κόκκινη κάρτα, έδωσε πέναλντυ σε βάρος της ομάδας μας , που μετατράπηκε σε γκολ, παρά την καλή προσπάθεια του τερματοφύλακα Παλαιολόγου, που έπεσε στην σωστή πλευρά και παραλίγο να το έπιανε. Το άλλο γκολ, προήλθε από κόρνερ του ΚΟΡΩΠΙΟΥ και ενώ η μπάλα είχε βγεί άουτ και είχε ξαναμπεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λόγω και του δυνατού αέρα που επικρατούσε κατά την διάρκεια του αγώνα.
Η ομάδα μας στάθηκε ικανοποιητικά στον αγωνιστικό χώρο και έτσι που εξελίχθηκε ο αγώνας, δικαιούνταν το ισόπαλο αποτέλεσμα, αν ο διαιτητής δεν έβλεπε "άλλα ντ' άλλων, φορώντας διαφορετικά οματοϋάλια απ'αυτά που φορούσαν οι θεατές", παίζοτας ουσιαστικά έδρα...
Στα πλήν του αγώνα, ο τραυματισμός του Κυδώνη στο 60΄και η αναγκαστική αλλαγή του, που σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Σφήκα στον αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ, δημιουργεί προβλήματα με τους "μικρούς" της ομάδας.
Κατά τα άλλα, το παιγχίδι σε ένα μεγάλο γήπεδο-αλάνα, με φυσικό χόρτο.Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός, με μεγάλα σημεία του γηπέδου χωρίς χόρτο-"καμμένα" για να γίνω κατανοητός- και τα οποία ήταν στη κυριολεξία βαμμένα με πράσινη μπογιά, για να φαίνονται ..."πράσινα", πράγμα που μπορεί να επιβεβαιωθεί από όσους παραβρέθηκαν στο παιγχνίδι. Ο κόσμος στις εξέδρες ήταν λιγοστός και γενικά ,δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους, του ΚΟΡΩΠΙΟΥ δηλαδή.Το μόνο θετικό γι'αυτούς, ήταν η συγκομιδή των τριών βαθμών, πράγμα που τους δίνει ανάσα για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΙΩΝΙΚΟ,στο γήπεδο της Νεάπολης στη Νίκαια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα του ΚΟΡΩΠΙΟΥ,διαθέτει και ένα άλλο υπερσύχρον στάδιο, με πλαστικό χλοοτάπητα, που το χρησιμοποιούν μόνο για τις προπονήσεις, έχοντας σαν έδρα την "αλάνα" που ανέφερα πιο πάνω.
Στις εξέδρες του γηπέδου, βρίσκονταν από πλευράς ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ, ο υποφαινόμενος,ο Ηλίας Σαμιώτης, η Μαρία Σαμιώτη, ο Κώστας Μαυρέλος και ο Αλέξης Γλύκας.
Αξίζει να σημειωθεί, η άψογη φιλοξενία από τους διοικούντες την ομάδα του ΚΟΡΩΠΙΟΥ.Τόσο ο πρόεδρός του κ.Χρήστος Μανασής, όσο και ο γενικός αρχηγός τους, έκαναν τα πάντα, προκειμένου να ικανοποιήσουν την ομάδα μας.
Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στη Χίο την ερχόμενη Κυριακή με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.Χρειάζεται η υποστήριξή της από τυς Χιώτες και το γήπεδο πρέπει να γεμίσει.Χρειάζεται επίσης και την έμπρακτη υποστήριξη από τους Χιώτες παράγοντες του ποδοσφαίρου της Χίου, από όλους στην κυριολεξία...
Σ.Σ. : Θα αναρτηθούν και φωτογραφίες, τόσο σ'αυτό το blog, όσο και στη σελίδα μου στο facebook, από τον αγώνα και τα "προεόρτια" του αγώνα. Υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: