Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΖΑΚΟ- ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ

Σχετικά με δημοσίευμα , που έκανε αναφορά στα εσωτερικά της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής :
Η διαφωνία και ο διάλογος είναι στοιχεία υγιούς λειτουργίας, ο οποίος εξαντλείται και εκτονώνεται εντός των ορίων της «οικογένειας», όπου λύνονται και τυχόν προβλήματα που έχουν ανακύψει.
Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ αποτελεί μια «οικογένεια» με μέλη , τους παίκτες, τον προπονητή και την Διοίκηση , οι οποίοι είναι και παραμένουν ενωμένοι.
Κάθε αναφορά- η οποία εμπεριέχει και το υποκειμενικό στοιχείο ( δεν ήταν παρών ο συντάκτης) παίρνει διαστάσεις εξωπραγματικές (ως σπασμένο τηλέφωνο) και δίνεται υπερβολική σημασία, με στόχο να γεμίσουν μόνο κάποιες δημοσιογραφικές στήλες.
Όσοι απαρτίζουν την Διοίκηση της ομάδας , το κάνουν από αγάπη προς αυτήν και δεν είναι … «επαγγελματίες παράγοντες με…εμπειρία».
Η Διοίκηση δηλώνει ότι θα προασπίσει κάθε δικαίωμα , ώστε να μην απειληθεί η ενότητα και η σύμπνοια της ομάδας ενόψει ενός δύσκολου πρωταθλήματος που έχει μπροστά της.
Τέλος δηλώνουμε ρητά και απερίφραστα, ότι ως διοίκηση έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Καζάκο και στον προπονητή κ. Τσατσαρώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: