Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ

Στις 10.30 το πρωϊ της ερχόμενης Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2011, θα διεξαχθεί τελικά ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ, για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Αυτό συμβαίνει, προκειμένου η φιλοξενούμενη ομάδα του Ολυμπιακού Λαυρίου, να προλάβει να μεταβεί στο λιμάνι των Μεστών για να πάρει το πλοίο και να πάει κατ' ευθείαν στο Λαύριο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι απ' αυτό το παιγχνίδι, η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ καθιερώνει την δωρεάν είσοδο στο γήπεδο των μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου στους αγώνες της στη Χίο. Όσοι λοιπόν μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, επιθυμούν να δουν τον συγκεκριμένο αγώνα την ερχόμενη Κυριακή 18/12/2011, αλλά και όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ, μπορούν να έρθουν στο γήπεδο δωρεάν.Αν, μη τι άλλο, είναι μια πολύ καλή κίνηση της ομάδας της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ.
Εννοείται βέβαια, ότι η ομάδα μας χρειάζεται την πραγματικά έμπρακτη στήριξη όλων μας στην δύσκολη πορεία της στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Όλοι λοιπόν στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή το πρωϊ, στις 10.30 η ώρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: