Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 5 - 1

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ
Το αρνητικό σερί της ομάδας μας με τον Ήφαιστο τα δύο προηγούμενα χρόνια έχει σπάσει για τα καλά φέτος. Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου η ομάδα μας μετρούσε 3 ήττες, 1 ισοπαλία και 0 νίκες με αντίπαλο την ομάδα της πόλης. Μετά την νίκη με 1-4 στον πρώτο φετινό γύρο, η ομάδα μας πέτυχε εχθές άλλη μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ήφαιστο με 5-1, αυτή τη φορά, στο Φαφαλιείο Στάδιο Βροντάδου διαμορφώνοντας το παραπάνω σερί σε 3-1-2! Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Λαίλαπας είχε την υπεροχή, αλλά δεν είχε ουσία, μια και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0. Στην επανάληψη, και μετά την ισοφάριση του Ήφαιστου στο 65ο λεπτό με ένα πολύ όμορφο γκολ (ευτυχώς έγινε νωρίς), ξυπνήσαμε και πετύχαμε άλλα 4 τέρματα. Η βαθμολογία μετά την 5η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας διαμορφώθηκε ως εξής: ΛΑΙΛΑΠΑΣ 15 (6 αγώνες), ΑΤΛΑΣ 12 (7 αγώνες), ΚΥΒΕΛΗ 10 (6 αγώνες), ΗΦΑΙΣΤΟΣ 5 (7 αγώνες), ΔΟΞΑ 3 (6 αγώνες). Για την επόμενη καθοριστική αγωνιστική, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυβέλη στο Φαφαλιείο στάδιο Βροντάδου το Σάββατο 17/12/2011 στις 15:00. Keep walking…
Το φιλμ του αγώνα όπως το είδαμε εμείς:
4΄΄ Σουτ του Ζαννίκου από το ύψος της περιοχής άουτ.
19΄΄ Σουτ του Ζαννίκου εντός περιοχής από θέση πλάγια δεξιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πιτσικούλης. Μπλοκάρει ο Πίττικας.
28΄΄ Ο Πιτσικούλης κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και βγάζει πάσα στον Ασκολίδη που βγαίνει τετ α τετ, αλλά προωθεί την μπάλα αρκετά πλάγια και τον προλαβαίνει ο Πίττικας.
37΄΄ ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Σαλιόγλου, ο Πιτσικούλης σουτάρει από το ύψος του πέναλτι. 1-0.
40΄΄ Ο Ασκολίδης με πολύ καλή ενέργεια αδειάζει την άμυνα του Ηφαίστου και βγάζει τετ α τετ με το τέρμα τον Σαλιόγλου, που όμως δεν κάνει καλό κοντρόλ και βγαίνει και αυτός πολύ πλάγια από το τέρμα.
52΄΄Σουτ του Ηφαιστου από πλάγια δεξιά καταλήγει άουτ.
53΄΄ τετ α τετ ο Ζαννίκος με τον Πίττικα. Η μπάλα καταλήγει άουτ.
54΄΄ ΑΛΛΑΓΗ για τον Λαίλαπα: έξω ο Σαλιόγλου, μέσα ο Μακρινός.
58΄΄ ΑΛΛΑΓΗ για τον Ήφαιστο
60΄΄ Σέντρα Πιτσικούλη για τον Μακρινό, που κοντρολάρει πολύ ωραία και επιχειρεί γυριστό σουτ. Η μπάλα άουτ.
63΄΄ ΑΛΛΑΓΗ για το Λαίλαπα: έξω ο Ασκολίδης, μέσα ο Καλογεράκης.
65΄΄ ΓΚΟΛ: Εξαιρετικό σουτ για τον Ήφαιστο έξω από την περιοχή, καρφώνεται στο Γ της εστίας του Σιδεράτου. 1-1.
70΄΄ ΓΚΟΛ: Ο Τζιτζιμπάσης βλέπει τον Ζαννίκο που επιχειρεί κούρσα και με εξαιρετική πάσα, τον βγάζει τετ α τετ με τον Πίττικα, που αποκρούει το σούτ. Το «ριμπάουντ» παίρνει ο Μακρινός που εκτελεί: 2-1!
71΄΄ Εξαιρετικό σουτ του Ζαννίκου εκτός περιοχής. Αποκρούει στο Γ ο Πίττικας.
73΄΄ ΑΛΛΑΓΗ για τον Ήφαιστο.
79΄΄ ΓΚΟΛ: Ασιστ Μακρινού για τον Καλογεράκη που σουτάρει εντός περιοχής. 3-1.
80΄΄ ΑΛΛΑΓΗ για τον Λαίλαπα: στη θέση του Ζαννίκου μπαίνει ο Βούκατας.
87΄΄ ΓΚΟΛ: Ο Τζιτζιμπάσης κλέβει την μπάλα στο χώρο του κέντρου και «προελαύνει» στην αντίπαλη περιοχή. Βγάζει ασιστ στον Πιτσικούλη που διαμορφώνει το 4-1!
89΄΄ ΓΚΟΛ: Από πλάγιο η μπάλα στα πόδια του Τζιτζιμπάση που πασάρει στον Αγγελή. Ο τελευταίος επιχειρεί δυνατό σουτ εκτός περιοχής: 5-1!
90΄΄ Ο Μακρινός αδειάζει 2 αμυντικούς του Ηφαίστου και πασάρει στον Αγγελή που σουτάρει από το ύψος του πέναλτι. Μπλοκάρει ο Πίττικας.
Λαίλαπας: Σιδεράτος, Μπουγιούκας, Πολίτης, Παπαγιαννάκης, Φιστές, Τζιτζιμπάσης, ΑΓΓΕΛΗΣ, Σαλιόγλου (54 ΜΑΚΡΙΝΟΣ), Ζαννίκος (80 Βούκατας), Πιτσικούλης, Ασκολίδης (63 Καλογεράκης)


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: