Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

AITHMATΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ,ΑΙΟΛΙΚΟΥ,ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ
1) Της ποδοσφαιρικής οµάδας µε την επωνυµία «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ", η οποία εδρεύει στην Χίο και εκπροσωπείται από τον πρόεδρο αυτής Λεωνίδα Ροδίτη.
2) Της ποδοσφαιρικής οµάδας µε την επωνυµία «ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη της Λέσβου και εκπροσωπείται από τον πρόεδρο αυτής ΤαΞιάρχη Βέρρο.
3) Της ποδοσφαιρικής οµάδας µε την επωνυµία «ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ», η οποία εδρεύει στο Καρλάβασι Σάµου και εκπροσωπείται από τον πρόεδρο αυτής Αχιλλέα Μάνδαλο.


Χίος, 29-11-2011
Οι οµάδες µας «Μικρασιατική Χίου», «Αιολικός Μυτιλήνηο» και «Καρλόβασι Σάµου- µε µακρόχρονη και επιτυχή πορεία στα αθλητικά δρώµενα του Βορείου Αιγαίου και µε αξιοσηµείωτη συµβολή στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών µας, συµµετέχουν στο Πρωτάθληµα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας και συγκεκριµένα οι δύο τιρώτες οµάδες στον 9ο Όµιλο και η τρίτη στον 10° Όµιλο. Με µεγάλες προσπάθειες εκ µέρους όλων µας, µελών των οµάδων και φιλάθλων εν γένει, έχουµε καταφέρει να κινητοποιήσουµε και να φέρουµε κοντά στον αθλητισµό µεγάλο µέρος του πληθυσµού των ακριτικών νησιών µας, κυρίως δε της νεολαίας, αξιοποιωντας την ενεργητικότητα και τον δυναµισµό της και αποµακρύνοντάς την ταυτόχρονα από πολλούς και καταστροφικούς πειρασµούς της ούγχρονης κοινωνίας µας (ναρκωτικά, αλκοολισµός, εγκληµατικότητα κλπ).
Στο ανωτέρω έργο µας κατά το παρελθόν, µας συνέδραµαν πολλοί στηρίζοντας µας τόσο ηθικά, όσο και οικονοµικά. Στους δύσκολους όµως καιρού; που τώρα διανύουµε είναι εξαιρετικά δύσκολο για εµάς να εξεύρουµε τους απαραίτητους πόρους για να συνεχίσουµε να επιτελούµε την αποστολή µας.
Ήδη η συµµετοχή µας στο Πρωτάθληµα της ΔΙ Εθνικής Κατηγορίας κατά την τρέχουσα αθλητική περίοδο έχει αυξήσει υπέρµετρα τα έξοδά µας, καθώς πρέπει να αγωνιζόµαστε τους µισούς αγώνες εκτόξ των νησιών µας. Ειδικότερα, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έως και τον Μάιο του 2012, αναµένεται να πραγµατοποιήσουµε έκαστη οµάδα, δεκατρία ταξίδια - αποστολές στην Αθήνα, εκ των οποίων η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οµοσπονδία (ΕΠΟ) µας καλύπτει µόνο τα τρία, ενώ τα έξοδα των υπολοίπων αποστολών θα πρέπει να καλυφθούν από εµάς τους ίδιους/ Είµαστε λοιπόν σε εµφανώς δυσχερέστερη θέση σε σχέση µε τις υπόλοιπες οµάδες της ΔΙ Εθνικής Κατηγορίας.
Επειδή δεν έχουµε την δυνατότητα να χρηµατοδοτήσουµε µε δικούς µας πόρους τις ανωτέρω µετακινήσεις και γενικότερα τα έξοδα των οµάδων µας και στην δύσκολη περίοδο που διανύουµε είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρούµε ιδιώτες χορηγούς (επιχειρήσεις η ιδιώτες) σας παρακαλούµε, λαµβάνοντας υπόψη σας την µέχρι τώρα διαδροµή των οµάδων µας και την προσφορά τους στην αθλητική και εν γένει πολιτιστική ανάπτυξη των νησιών του Βορείου Αιγαίου, να εγκρίνετε την χρηµατοδότηση µας από κονδύλια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, έτσι ώστε να µπορέσουµε να ανταποκριθούµε στοιχειωδώς στις υποχρεώσει; µας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά και να συνεχίσουµε την προσφορά µας στο χώρο. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούµε να µαταιώσουµε τις προγραµµατισµένες µετακινήσεις και την συµµετοχή µας στις αθλητικές διοργανώσεις της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και να διακόψουµε την λειτουργία των οµάδων µας γενικότερα.
Ευελπιστώντας ότι θα ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτηµά µας, σας ενηµερώνουµε ότι το κόστος για την πραγµατοποίηση των προγραµµατισµένων (5) µετακινήσεων που ακολουθούν για εκάστη των δύο πρώτων οµάδων µας, οι οποίες δεν καλύπτονται από την ΕΠΟ ανέρχεται στο ποσόν των 15.000 Ευρώ για κάθε οµάδα, ποσό που επιθυµούµε να εγκρίνετε.
Επίσης λόγω αυξηµένων υποχρεώσεων (συγκοινωνίας) παρακαλούµε όπως το ποσό αυτό είναι αυξηµένο όσον αφορά την οµάδα του ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ Σάµου.
Σας ευχαριστούµε εκ των προτέρων
Με εκτίµηση
Ροδίτης Λεωνίδας
Βέρρος Ταξιάρχης
Μάνδαλος Αχιλλέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: