Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Γ. ΔΑΛΟΥΚΑ

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο αυτοκίνητο του πρώην διαιτητή και νυν παράγοντα της Νίκης Βόλου, Γιώργου Δαλούκαστην οδό Ροζού με Γ.Καρτάλη (στα γραφεία του ΟΑΕΕ), δίπλα ακριβώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 το πρωί του Σαββάτου στο...
αυτοκίνητο μάρκας BMW που χρησιμοποιούσε ο πρώην διεθνής διαιτητής και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Γιώργος Δαλούκας και ήταν ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής αναγκάστηκε να αποχωρήσει πολύ πρόωρα από την ενεργό δράση πέφτοντας θύμα του... συστήματος που τιμωρεί όσους τολμήσουν να θίξουν τα συμφέροντα των θεωρητικά «μεγάλων».

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ροζού και απέναντι από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει η οικογένεια Δαλούκα.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή, με αποτέλεσμα να βγουν οι ένοικοι των πολυκατοικιών στα μπαλκόνια τους, ενώ αμέσως έτρεξε στο σημείο και ο φρουρός της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας οι οποίοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, ενώ πήραν υπολείμματα του μηχανισμού που εξετάζονται αν είναι ίδιου τύπου με αυτόν που τοποθετήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Β.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται με κάθε μυστικότητα, ενώ το αυτοκίνητο του Γ.Δαλούκα μεταφέρθηκε από την Αστυνομία σε ειδικό χώρο και εξετάζεται από ειδικούς για να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που ενδεχομένως να τους οδηγήσουν στους δράστες της εγκληματικής ενέργειας.

Το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό είναι το δεύτερο μέσα σε δύο ημέρες, αφού τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έγινε η πρώτη έκρηξη στον οδό Κοραή όπου βρίσκονται τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου «Θύρα 3». όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: