Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙ ΨΩΜΙΑΔΗ ...

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2011 για την ΑΕΚ.

Η πρώτη –προσωρινή- απόφαση των δικαστικών Αρχών για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της οικογένειας Ψωμιάδη που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ την δικαιώνει.

Το δικαστήριο σήμερα εξέδωσε μια απόφαση, η ισχύ της οποίας έχει προσωρινό χαρακτήρα. Βάσει αυτής τα στοιχεία που έχουν καταθέσει οι άνθρωποι της Ένωσης είναι τέτοια που γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, στις 16 Ιανουαρίου θα αρχίσει η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων από την οποία και θα προκύψει η απόφαση.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της κύριας εκδίκασης και να υπάρξει η απόφαση όλη η περιουσία που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Ψωμιάδη (κινητή και ακίνητη) δεσμεύεται.

Μπορεί να μην πρόκειται για την τελική απόφαση αλλά το γεγονός ότι έστω προσωρινά το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ της Ένωσης, μόνο μεγαλύτερη αισιοδοξία μπορεί να φέρει στις τάξεις της ομάδας.

Πρόκειται για τις βάσεις πάνω στις οποίες οι υπεύθυνοι της ομάδας μπορούν να ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά μετά την ανακοίνωση της κύριας απόφασης, η οποία μπορεί να επιστρέψει στα ταμεία της Ένωσης ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ένα όμως από τα θετικά της απόφασης αυτής είναι ότι αν και προσωρινή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ΑΕΚ προς την ΟΥΕΦΑ για το financial fair play.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: