Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ατλας – Λαίλαπας 0-4 (γήπεδο Θυμιανών 29-01-2012)

Μεγάλη νίκη, που συνοδεύτηκε από σπουδαία εμφάνιση, πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στον δεύτερο Άτλαντα στο γήπεδο των Θυμιανών, που φαίνεται να μας «πάει». Τη νίκη με 1-3 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ακολούθησε άλλη μία σήμερα με το ευρύ 0-4 που μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο! Έτσι η διαφορά, πλέον, στη βαθμολογία από την ομάδα του Νεοχωρίου διαμορφώθηκε στους 5 βαθμούς, γεγονός που σίγουρα δεν πρέπει να προκαλέσει εφησυχασμό αφού ακολουθούν 7 ακόμα αγώνες.
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και είχε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γαρδίκης χρειάστηκε να επέμβει ελάχιστες φορές για να προστατεύσει την εστία του και αυτές προέρχονταν κυρίως από στημένα. Αντίθετα, αν οι παίκτες μας, από τους οποίους δεν υστέρησε κανείς, ήταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η πολύ κακή, κατά τη γνώμη μας πάντα, διαιτησία, και αυτό είναι απαραίτητο να αναφερθεί ΤΩΡΑ που το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο. Το διαιτητικό τρίο δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα με κυριότερο λάθος του το γεγονός ότι επέτρεψε από τους ποδοσφαιριστές του Άτλαντα το πολύ δυνατό, σκληρό και συχνά αντιαθλητικό παιχνίδι. Δεν προστάτεψε σε καμιά στιγμή τους αθλητές μας, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, μιας και η κίτρινη κάρτα δεν βγήκε ποτέ από το τσεπάκι του ρέφερι για τα σκληρά χτυπήματα που δεχθήκαμε.
Η βαθμολογία μετά την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα διαμορφώθηκε ως εξής: ΛΑΙΛΑΠΑΣ 21 (9 αγώνες), ΑΤΛΑΣ 16 (9 αγώνες), ΚΥΒΕΛΗ 16 (8 αγώνες), ΗΦΑΙΣΤΟΣ 8 (9 αγώνες), ΔΟΞΑ 3 (9 αγώνες). Keep walking…

Το φιλμ του αγώνα όπως το είδαμε εμείς:
2΄΄ Σουτ του Ζαννίκου από πλάγια αριστερά φεύγει λίγο άουτ.
7΄΄ Φάουλ του Άτλα με τον Παλάυρα στο δοκάρι.
22΄΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή ατομική ενέργεια Ασκολιδή που κλέβει την μπάλα, και τελικά από θέση πλάγια αριστερά γυρίζει, παράλληλα με τη γραμμή του άουτ, τη μπάλα και αμυντικός του Άτλα τη σπρώχνει στα δίχτυα της ομάδας του. 0-1
25΄΄ Ο Γαρδίκης αποκρούει το φάουλ που εκτέλεσε ο Παλάυρας έξω από την περιοχή του.
29΄΄ ΓΚΟΛ: εκπληκτικό σουτ Ζαννίκου έξω από την περιοχή, στο ημικύκλιο, καταλήγει στη γωνιά της εστίας του Άτλα. Προηγήθηκε πάσα ασίστ του Τζιτζιμπάση και κούρσα του Ζαννίκου στα αριστερά και έπειτα προς το κέντρο της μεγάλης περιοχής. 0-2!
31΄΄ Χαμένη ευκαιρία για τον Πιτσικούλη μετά από ωραία πάσα του Σαλιόγλου.
39΄΄ ΓΚΟΛ: Υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας μας με γρήγορες πάσες από Ζαννίκο σε Αγγελή και αυτός στον Σαλιόγλου που πλασάρει από αριστερά: 0-3 σκορ ημιχρόνου.
52΄΄ Εξαιρετική ενέργεια Ασκολίδη που κινούμενος, έξω από την περιοχή του Άτλαντα, από αριστερά προς το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, περνάει τον Τσάκαλο και επιχειρεί δυνατό σουτ που καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
54΄΄ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ενέργεια Ζαννίκου που εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του βγαίνει μόνος από πλάγια αριστερά και σεντράρει «βλέποντας» τον αφύλακτο Ασκολιδη, που με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής καρφώνει τη μπάλα στην εστία του Άτλα. 0-4!
58΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: έξω ο Παπαγιαννάκης που έπαιζε με μικροενοχλήσεις, μέσα ο Σταμέλος
62΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Έξω ο Σαλιόγλου, ντεμπούτο με τα χρώματα του Λαίλαπα ο Παγούδης.
64΄΄ Τετ α τετ Τζιτζιμπάση, αλλά το σουτ καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Άτλα.
67΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: έξω ο Ασκολίδης που έφαγε πολύ κλωτσιά, μέσα ο Μακρινός.
75΄΄ Ατομική προσπάθεια του Τζιτζιμπάση που βγαίνει ξανά τετ α τετ, αλλά η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
76΄΄ Απόκρουση Γαρδίκη σε σουτ εκτός περιοχής.

Λαίλαπας: Γαρδίκης, ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ, Πολίτης, Παπαγιαννάκης (58 Σταμέλος), Φιστές, Τζιτζιμπάσης, Αγγελής, Σαλιόγλου (62 Παγούδης), ΖΑΝΝΙΚΟΣ, Πιτσικούλης, ΑΣΚΟΛΙΔΗΣ (64 Μακρινός)

πηγη ΛΑΙΛΑΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: