Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

13 - 10 ΝΙΚΗΣΕ Η ΧΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Η Χίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μετά την άνετη επικράτηση με 13-10 επί του Παναθηναϊκού.

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το παιχνίδι στο Ιωνικό κολυμβητήριο, αφού η Χίος πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη από με 13-10 από τον Παναθηναϊκό, με το παιχνίδι να έχει ήδη ξεκαθαρίσει από τη β’ περίοδο.

Η Xίος με κορυφαίο τον Ντόσκα που σημείωσε 4 τέρματα, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στους «πράσινους» που το τελευταίο οκτάλεπτο αγωνιζόταν χωρίς τους δύο βασικούς του αμυντικούς, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Άντρια Κομάντινα, οι οποία είχαν δεχτεί 3 αποβολές.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μπουδραμής, Μπιράκης.

Τα 8λεπτα: 3-3, 6-3, 3-2, 1-2.

ΧΙΟΣ (Βαγγέλης Ρούπακας): Καραμπέτσος, Μιράλης 2, Ράντζεν, Κατσουλάκης 1, Βορριάς, Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Ντόσκας 4, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ. 2, Βλοντάκης 2, Γαβαλάς, Μισετζής, Κώστας, Βιττέλας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα 2, Στελλάτος 1, Κόχειλας Γιάν., Κόχειλας Ν. 2, Αληχανίδης 1, Κοκκινάκης 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης, Τουμπούρος, Τσόκας 1, Παπαδημητρακόπουλος.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: