Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2 - 1

Παναγιώτης Δημητρακόπουλος -----
Λαίλαπας – Ήφαιστος 2-1 (Φαφαλιείο στάδιο Βροντάδου 08-02-2012)

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΗΦΑΙΣΤΟ
Το σημερινό παιχνίδι ανέσυρε μνήμες του (πολύ) πρόσφατου παρελθόντος από ήττες με αντίπαλη την ομάδα του Ηφαίστου. Πραγματικά, λίγο ήθελε, σήμερα, στο Φαφαλιείο Στάδιο για να αφήσει βαθμούς η ομάδα μας απέναντι σε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Η ομάδα της πόλης κατέβηκε στο παιχνίδι χωρίς τον προπονητή της και με 10 μόλις ποδοσφαιριστές. Από την ομάδα μας απουσίασαν Αγγελής, Μακρινός, Παγούδης (εκτός Χίου) και Φιστές (τραυματίας), αλλά σίγουρα αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για το κακό αγωνιστικό της πρόσωπο, ούτε βέβαια η βροχή που είχε σαν αποτέλεσμα ένα πολύ ολισθηρό αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας δεν είχε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε απίστευτη αστοχία στην τελική προσπάθεια, παράγοντες που παραλίγο να τις στοιχήσουν. Η κούραση των παικτών του Ηφαίστου στο δεύτερο ημίχρονο και οι ατομικές ενέργειες ποδοσφαιριστών μας, λύτρωσαν τελικά τους λίγους φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο παγωμένο γήπεδο του Βροντάδου και τελικά το αρνητικό σερί της ομάδας μας με τον Ήφαιστο τα δύο προηγούμενα χρόνια ισορρόπησε και διαμορφώθηκε σε 3-1-3. Μέτρια η διαιτησία του Ευστρατίου και για τις δύο ομάδες.
Η βαθμολογία διαμορφώθηκε πλέον ως εξής (Η 12η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με το παιχνίδι Άτλας-Κυβέλη στα Θυμιανά): ΛΑΙΛΑΠΑΣ 24 (10 αγώνες), ΚΥΒΕΛΗ 19 (9 αγώνες) ΑΤΛΑΣ 19 (10 αγώνες), ΗΦΑΙΣΤΟΣ 8 (11 αγώνες), ΔΟΞΑ 3 (10 αγώνες).
Για την επόμενη καθοριστική αγωνιστική, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυβέλη στο Φαφαλιείο στάδιο Βροντάδου την Κυριακή 19/02/2012 στις 16:00. Keep walking…

Το φιλμ του αγώνα όπως το είδαμε εμείς:
1΄΄ Σέντρα στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο να κατεβαίνει με 10 ποδοσφαιριστές.
13΄΄ Από σέντρα Τζιτζιμπάση από δεξιά κεφαλιά Ασκολίδ, φανταστική απόκρουση Πίττικα σε κόρνερ.
24΄΄ Ο Πιτσικούλης επιχειρεί σέντρα-σουτ από πλάγια δεξιά, αποκρούει δύσκολα ο Πίττικας και η μπάλα καταλήγει στο Ζαννίκο που αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι δεν «πιάνει» καλά το σουτ που καταλήγει άουτ.
45΄΄ Ατομική ενέργεια Ζαννίκου που βγάζει ασιστ στο Βούκατα που σουτάρει από το ύψος του πέναλτι. Από παρέμβαση αμυντικού η μπάλα βγαίνει κόρνερ.
55΄΄ ΑΛΛΑΓΗ: Έξω ο Σαλιόγλου μέσα ο Σταμέλος.
56΄΄ ΓΚΟΛ: Από λάθος του Μπουγιούκα ο επιθετικός του Ηφαίστου κλέβει τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαίλαπα και βγαίνει τετ α τετ με τον ανήμπορο να αντιδράσει Γαρδίκη και πλασάρει 0-1! Ψυχρολουσία στο Φαφάλιειο.
61΄΄ΑΛΛΑΓΗ: Ο Γκόρης, που έκανε καλή επάνοδο, μπαίνει στη θέση του Μονιού.
63΄΄ Δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στο Βούκατα για σκληρό μαρκάρισμα που αποβάλλεται. Έτσι και οι δύο ομάδες αγωνίζονται πλέον με 10 παίκτες.
63΄΄ Φάουλ του, πολύ καλού για τον Ήφαιστο, Γεωργίου από μακριά που αποκρούει δύσκολα ο Γαρδίκης σε κόρνερ.
68΄΄ ΓΚΟΛ: Πάσα Πολίτη, που προωθήθηκε από το Ρυθιανό στην επίθεση, για τον Ζαννίκο που βγαίνει από πλάγια δεξιά και σεντράρει από τη γραμμή του άουτ. Κεφαλιά εξ επαφής του Σταμέλου, που ήταν θετικός, 1-1.
75΄΄ Κόρνερ Ασκολίδη, διώχνει με γροθιές ο Πίττικας. Η μπάλα καταλήγει στο Ζαννίκο που από το ύψος του πέναλτι σουτάρει άουτ.
76΄΄ Απευθείας κόκκινη σε ποδοσφαιριστή του Ηφαίστου για εξύβριση. Αριθμητική υπεροχή ξανά για το Λαίλαπα.
78΄΄ Σουτ του Ζαννίκου εντός περιοχής αποκρούει ο Πίττικας.
81΄΄ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ατομική ενέργεια Ασκολίδη που τελικά σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και ανάμεσα από τρείς αμυντικούς του Ηφαίστου. Η μπάλα καρφώνεται στα δίχτυα του Πίττικα: 2-1! Λύτρωση στην κερκίδα!
86΄΄ Εξαιρετική ενέργεια Τζιτζιμπαση που, ξεκινώντας από το κέντρο, περνάει με τρίπλες ΟΛΗ, πραγματικά, την ομάδα του Ηφαίστου και βγαίνει τετ α τετ με τον Πίττικα. Επιχειρεί σκαφτό σουτ από τον τερματοφύλακα, αλλά προλαβαίνει αμυντικός και διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή!
90΄΄ Αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ηφαίστου έχει σαν αποτέλεσμα τρία διαδοχικά σουτ εντός περιοχής (Ζαννίκος, Πολίτης, Μπουγιούκας) που όμως τα «βγάζει» ο εξαιρετικός σήμερα Πίττικας.

Λαίλαπας: Γαρδίκης, Μπουγιούκας, ΠΟΛΙΤΗΣ, Παπαγιαννάκης, Μονιός (61 Γκόρης) , Τζιτζιμπάσης, Βούκατας (αποβλήθηκε στο 63), Σαλιόγλου (55 Σταμέλος), ΖΑΝΝΙΚΟΣ, Πιτσικούλης, ΑΣΚΟΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: