Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΧΡ. ΚΩΣΤΗΣ :"ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΪΡΑ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ"

 
"Ο Κωστένογλου πήρε την ταυτότητα του Φερέιρα. Μεγάλη εμφάνιση για την ΑΕΚ αφού ήταν καλύτερη σε όλα επί του Παναθηναϊκού", τόνισε ο Χρήστος Κωστής στην κάμερα της NOVA εξερχόμενος από το Ολυμπιακό Στάδιο μετά τη νίκη της Ένωσης επί των "πρασίνων" με 2-0.
Ο Βασίλης Τσιάρτας από την πλευρά του δήλωσε "Έβγαλε την ψυχή της η ΑΕΚ στο γήπεδο. Ήταν ένα μεγάλο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και μετά το 2-0 πιέστηκε, αλλά στα ντέρμπι υπάρχει αυτή η ψυχολογία όταν προηγήσε".
"Ηταν μια μεγάλη εμφάνιση για την ΑΕΚ. Επρεπε να κερδίσει και να πάρει τα πάνω της. Να βοηθήσουν οι άνθρωποι που έχουν τα λεφτά τώρα", ήταν το μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη.
Ενώ ο Γιάννης Βούρος υπογράμμισε: "Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και το βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε μείνει όμως πίσω στον τομέα της οργάνωσης, αφού υπάρχει οικονομικό πρόβλημα".
Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Χάρης Οικονομόπουλος είπε: "Η ψυχή της ΑΕΚ μίλησε. Τώρα πρέπει να γίνουν αυτά που πρέπει. Να περιμένουμε και τι θα βγει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ".
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: