Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

BOΛΤΥΡΑΚΗΣ : "ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΟ"


Βολτυράκης: «Εφικτό το νταμπλ με την Χίο»
Ο νέος προπονητής της Χίου, Μάκης Βολτυράκης μίλησε στο Onsports για την απόφασή του να συνεχίσει στην Χίο


Παρά τις όποιες αρχικές δυσκολίες, ο Μάκης Βολτυράκης άφησε το ένα νησί για να μετακομίσει στο άλλο! Συγκεκριμένα, βρήκε τη λύση με τα Χανιά και από σήμερα είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Χίου.
Ο Μάκης Βολτυράκης μίλησε στο Onsports για την απόφασή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο νησί της… μαστίχας!
«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Χίο. Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Βολτυράκης.
Ερωτηθείς εάν είναι θετική η διακοπή του πρωταθλήματος για την ομάδα του, λόγω της προετοιμασίας της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά, αφού θα έχει το χρονικό περιθώριο να δουλέψει, απάντησε: «από τη μία είναι θετικό, από την άλλη όμως το αρνητικό είναι πως θα λείπουν αρκετοί παίκτες που θα είναι με την Εθνική και αυτό αποτελεί μείον».
«Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά της Χίου, όπως την είδατε σαν αντίπαλος προπονητής», ήταν η επόμενη ερώτησή μας.
«Δεν την πολυγνωρίζω, θα πρέπει να δω κάποια βίντεο για να βγάλω σαφή συμπεράσματα. Πιστεύω πάντως, πως θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας και να δουλέψουμε στο κομμάτι της ψυχολογίας. Όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά, μελετώντας», απάντησε ο Κρητικός προπονητής.
Ο Μάκης Βολτυράκης έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Χατζηθεοδώρου και τον Βλοντάκη, όπως και με άλλους νυν παίκτες της Χίου. «Με τους περισσότερους έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και τους γνωρίζω καλά. Είναι αρκετά καλό το υλικό, τα παιδιά έχουν όρεξη και διάθεση να δουλέψουν και εάν και έχουν πετύχει αρκετές διακρίσεις στο παρελθόν, επιθυμούν και άλλες», ήταν το σχόλιο του.
Ερωτηθείς εάν η Χίος μπορέσει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Όλα είναι εφικτά αλλά και δύσκολα. Ωστόσο, για αυτό αποφάσισα να συνεχίσω στην Χίο, αλλιώς δεν θα πήγαινα».
Κλείνοντας μίλησε και για τα Χανιά, την προηγούμενη του ομάδα, λέγοντας: «Η λύση της συνεργασίας ήρθε κοινή συναινέσει, όλοι έχουν επωφεληθεί από αυτή τη συμφωνία».

Συντάκτης:  Έφη Χρυσανθοπούλου - onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: