Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ : ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ... ΤΡΙΖΕΙ, ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ


Έξαλλος ο Μπιτσαξής:Το αυτοδιοίκητο...τρίζει, αβέβαιο το μέλλον των πρωταθλημάτων

Μέγεθος κειμένου
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού με μία πολύ επιθετική ανακοίνωση απειλεί ευθέως την ΕΠΟ με αφορμή την απόφαση για τη συνέχιση του αγώνα Άρης - Αστέρας Τρίπολης.

Άσκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για το Άρης-Αστέρας Τρίπολης

Ευθεία "επίθεση" του Αστέρα Τρίπολης στην Πειθαρχική Επιτροπή

ΠΑΕ Άρης: Είναι ντροπή, όλη αυτή η λυσσαλέα επίθεση!

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής με πολύ επιθετικό ύφος εξέφρασε την αντίθεση του για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ενώ απείλησε ακόμη και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, σχετικά με την απόφαση που έλαβε χτες, 10 Απριλίου 2012, η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταξύ των ΠΑΕ, Άρη- Αστέρα Τρίπολης έκανε σήμερα Μεγ. Τετάρτη, την παρακάτω δήλωση:

«Το χειρότερο με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της εκκωφαντικής σιωπής, τόσο της ίδιας, όσο και της σκιώδους ηγεσίας της, είναι ότι οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας. Το «καλύτερο» είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της συλλογιστικής της.

Αν ξανασυμβεί αύριο, το ίδιο ή βαρύτερο περιστατικό, ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός;

Νομίζουν κάποιοι, ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, επειδή πηγαίνει σε εκλογές. Σφάλλουν. Η χώρα έχει και θεσμικό οπλοστάσιο και αμυντικά ανακλαστικά και την καθολική συναίνεση των πολιτών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της ανομίας.

Οι αποφάσεις της Πολιτείας θα ληφθούν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, μετά την δικαστική ολοκλήρωση της θλιβερής αυτής υπόθεσης, είτε από αυτήν την Κυβέρνηση, είτε από την Κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές.

Ένα μήνυμα προς την Ε.Π.Ο. Με τέτοιου τύπου λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει και το μέλλον των Πρωταθλημάτων είναι αβέβαιο».
nesit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: