Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ν.Ο. ΧΙΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ


Χίος - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΝΟΒ τα ζευγάρια

Χίος - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΝΟΒ τα ζευγάρια
ΝΟ Χίου - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΝΟ Βουλιαγμένης θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε από την σχετική κλήρωση
Η κλήρωση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς στις 18 και 19 Μαΐου χωρίς οπαδούς των ομάδων, αλλά μόνο με προσκλήσεις και μαθητές για τον... φόβο των Ιουδαίων, κράτησε μακριά από μια αναμέτρηση στα ημιτελικά τους «αιωνίους». Υπάρχει πάντα όμως και ο τελικός.
Tο πρόγραμμα
Παρασκευή 18/5: Χίος-Παναθηναϊκός (18:30) και Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (20:00)
Σάββατο 19/5 : Τελικός (18:00)
Tην παραμονή του Φάιναλ Φορ (17/5), θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο του Αργοστολίου (18.00), ενώ η τεχνική σύσκεψη των αγώνων θα γίνει το μεσημέρι (12.30) της επόμενης ημέρας (18/5) στο Κολυμβητήριο.
Στην κλήρωση ήταν παρόντες, από πλευράς ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο Ταμίας Ηλίας Ξιάρχος, ο Διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος, ο ειδικός συνεργάτης Νίκος Σπηλιωτόπουλος και ο μάνατζερ υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης.
Από πλευράς των Σωματείων παρέστησαν, ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Άκης Λογοθέτης, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης  Τεό Λοράντος, ο μάνατζερ του ΝΟ Χίου Τάσος Παπαναστασίου και ο έφορος του Παναθηναϊκού Νίκος Πλυτάς.
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: