Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΜΑΚΟΣ : "ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ"Ο διεθνής μέσος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μόναχο 1860, τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αναγκάζει τους παίκτες να φύγουν.
Ο Γρηγόρης Μάκος με δηλώσεις του στον Real FM αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ:

"Στενοχωριέμαι πολύ που φεύγω από την ΑΕΚ. Κι εγώ και ο Κλωναρίδης προσπαθήσαμε να φέρουμε κάποια λεφτά στην ομάδα. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο σε κάνει να θέλεις να φύγεις. Είναι σκληρό αυτό, αλλά είναι η αλήθεια. Ειλικρινά στενοχωριέμαι που έφυγα από την ΑΕΚ, γιατί είναι η οικογένειά μου.
Η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι καθόλου καλή στο εξωτερικό. Το αντιμετωπίζουμε συνέχεια. Και δεν φταίμε εμείς οι ποδοσφαιριστές γι' αυτό.
Θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι στην Ελλάδα να προβληματιστούμε. Οι ίδιοι άνθρωποι που παίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουν και στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να σκεφτούν τι μας κάνει να αλλάζουμε τόσο πολύ προς το καλύτερο. Στην εθνική ομάδα πηγαίνουμε και το ευχαριστιόμαστε. Ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα ασχολούμαστε με άλλα, στην εθνική πηγαίνουμε μόνο για να παίξουμε μπάλα. Όσο για την ελληνική σχολή, πρέπει να δημιουργηθεί."
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: