Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

META TIΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΔΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ



Η μόνιμη ατάκα του Βαγγέλη Βλάχου είναι πως η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση, κάτι που επιτέλους πραγματοποιείται, έστω και λίγο καιρό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Ζοσέ Εμίλιο Φουρτάδο έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση της Ένωσης κι αφού τελικά τα ...βρήκαν και η ομάδα με την Παναχαϊκή θα υπογράψει άμεσα διετές συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή όταν επιστρέψει η ομάδα από το Τσέστερ.
Αυτοί που αναμένεται να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα στην συνέχεια είναι οι Σταύρος Τσουκαλάς και Γιώργος Κουτρουμπής. Ο πρώτος έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος, εδώ και καιρό, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και αφού πλέον βρέθηκε η χρυσή τομή και με την Καλλιθέα, η μεταγραφή του θεωρείται σίγουρη.
Ο Γιώργος Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θέλει οπωσδήποτε στην ομάδα ο Βαγγέλης Βλάχος. Τον παίκτη τον πιστεύει πολύ ο προπονητής του δικέφαλου. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου, η μεταγραφή του οποίου “κολλάει” στις οικονομικές απαιτήσεις του Παναιτωλικού.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: