Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΟΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ"

Από Σεπτέμβριο θα κληθούν από τον Ανδρέα Φάκο οι διαιτητές που εμπλέκονται στα «στημένα», οι οποίοι προηγουμένως θα έχουν ήδη απολογηθεί στον ανακριτή.

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση των διαιτητών που το όνομά τους εμπλέκεται στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Με τα νέα δεδομένα οι Καλόπουλος, Καλογερόπουλος, Δημητρόπουλος, Κιοτζένης και Σέγγος που βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στη δικογραφία της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, αναμένεται να απολογηθούν μετά το καλοκαίρι.

Οι διαιτητές στην προσπάθειά τους να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, αποφάσισαν να επισκεφθούν τον κ. Φάκο, ο οποίος τους είχε τονίσει ότι θα εξετάσει τις αιτήσεις τους για απαλλαγή πριν ανακοινωθούν οι πίνακες της νέας σεζόν, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να αλλάζει την απόφασή του και να εξετάζει εκ νέου αυτή την υπόθεση από τον Σεπτέμβριο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι εν λόγω διαιτητές θα πρέπει πρώτα να απολογηθούν ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, Γιώργου Κασίμη, που έχει αναλάβει την υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια, κάτι που αναμένεται να συμβεί με το τέλος του καλοκαιριού. Με αυτό το δεδομένο βέβαια, οι διαιτητές δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την ΚΕΔ στους αγώνες, ωστόσο με αυτή την κίνηση, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θέλησε να προλάβει τα χειρότερα, καθώς δεν ήθελε να δώσει δικαίωμα σε παράγοντες να του ζητήσουν να εξετάσει και τις δικές τους περιπτώσεις πριν απολογηθούν στον τακτικό ανακριτή, δημιουργώντας, έτσι, «προηγούμενο».

Πάντως, οι ρέφερι αναμένεται να λάβουν κανονικά μέρος στα σεμινάρια που ξεκινούν σε λίγες μέρες και την ΚΕΔ από την πλευρά της να διαβεβαιώνει ότι και οι πέντε θα μπουν κανονικά στους πίνακες της νέας περιόδου.

Συντάκτης: Γιώργος Μέγκουλας
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: