Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΩΓΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΚΗ

Όνομα και... πράγμα αποδείχθηκε η ονομασία της τηλεοπτικής εκπομπής «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΙ, αφού στα δικαστήρια καθώς φαίνεται θα λυθούν οι «παρεξηγήσεις» που δημιουργήθηκαν από το ρεπορτάζ της εκπομπής μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, και του σταθμού .

Την αντίδραση του κ. Παπουτσή προκάλεσε η αναφορά της εκπομπής σε «ανεξόφλητους λογαριασμούς του υπουργού με διαιτητές», αφήνοντας υποννοούμενα για προσωπική διαλογή του κ. Παπουτσή στους διαιτητές που συλλαμβάνονται για τα στημένα παιχνίδια. Ο υπουργός είναι κατηγορηματικός στο ότι δεν έχει καμία προσωπική ανάμειξη καθώς και δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στην διαδικασία που να αφορά στο ονομά του, εξού και ο ιδιαίτερος εκνευρισμός του με τους συντελεστές της «ΔΙΚΗ».


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου: «Σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή ΔΙΚΗ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στις 19 Σεπτεμβρίου 2011, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, ανέθεσε σε πληρεξούσιο δικηγόρο να συντάξει και να καταθέσει μήνυση και αγωγή, κατά παντός υπευθύνου, για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: