Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : " ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΔΡΟΜΟΣ "...

«Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, νεανική με ενθουσιασμό, κυρίως στην κόντρα. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, αφού δεχτήκαμε πέντε από τα εννιά γκολ στην κόντρα. Τα εννιά γκολ είναι πολλά και δείχνει ότι δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα. Το μόνο καλό που κρατάμε από το παιχνίδι, είναι πως ενώ βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε», σχολίασε αρχικά ο πολίστας της Χίου Γιώργος Φουντούλης αναφορά με το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο.

Και συνέχισε: «Είμαστε αρκετά κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια, δεν έχουμε πολύ χρόνο να ξεκουραστούμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, φεύγουμε για Ρωσία και το μυαλό μας είναι εκεί».

Ερωτηθείς εάν οι παίκτες δεν έχουν ακόμα κατανοήσει όσα λέει ο προπονητής, ο αρχηγός της νησιώτικης ομάδας απάντησε: «Είναι λογικό με τόσους καινούριους παίκτες να μην έχουν κατανοήσει απόλυτα κάποια πράγματα που λέει ο προπονητής. Ο προπονητής στην ομάδα όμως είναι πάνω από όλους απλά χρειαζόμαστε χρόνο».

Η Χίος έδωσε όλα τα ντέρμπι μαζεμένα και ο Γιώργος Φουντούλης δήλωσε για αυτό, «Είχαμε τους δύο τραυματισμούς (Χατζηδάκη, Χατζηθεοδώρου) και έπεσαν όλα τα δύσκολα παιχνίδια μαζεμένα. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία αλλά η κούραση είανι εμφανή. Έχουμε και συνεχή ταξίδια στην Χίο, αλλά μετά τη Ρωσία και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρούμε το ρυθμό μας αλλά ακόμα είναι μακρύς ο δρόμος».


Συντάκτης: Έφη Χρυσανθοπούλου
onsport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: