Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ Η ΧΙΟΣ-ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ 11-8



«Φλερτάρει» με το Τσάμπιονς Λιγκ η Χίος (photos)
Η ομάδα πόλο της Χίου επικράτησε του Παναθηναϊκού στον πρώτο μικρό τελικό με 11-8 και πλέον βρίσκεται μία νίκη πίσω από την 3η θέση.
Σε ένα παιχνίδι «αγγαρεία» η Χίος επικράτησε του Παναθηναϊκού με 11-8 στο Ιωνικό κολυμβητήριο και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πρώτος σκόρερ για την  ομάδα της Χίου  ήταν ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος από το Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική ομάδα και μετά, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ πλουραλισμός στο σκοράρισμα υπήρξε για τον Παναθηναϊκό.
Ο δεύτερος μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Τα 8λεπτα: 4-2, 2-2, 3-2, 2-2.
ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καραμπέτσος, Μιράλης, Ράτζεν 1, Κατσουλάκης 1, Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος 4, Κανδιόγλου, Ντόσκας 3, Χατζηδάκης, Φουντούλης Γιώρ., Βλοντάκης, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Βοργιάς, Δεβές.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Στελλάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Κόχειλας Ν. 1, Αλιχανίδης Αβ. 1, Κοκκινάκης 2, Αφρουδάκης Γ., Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης Χρ., Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.
onsports.gr
συντάκτης: Εφη Χρυσανθοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: